Wszystkie opinie

Pościel do wózka kołyski, 70x50 Bawełna 100% - gwiazdozbiór maxi

Pościel do wózka kołyski, 70x50 Bawełna 100% - gwiazdozbiór maxi
Agnieszka G.
Zweryfikowany zakup
2024-02-20

Polecam

Zgodnie z opisem. Błyskawiczna przesyłka.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel 120x90 do łóżeczka 120x60 poszewki z wypełnieniem - miś na drabince

Pościel 120x90 do łóżeczka 120x60 poszewki z wypełnieniem - miś na drabince
Magdalena M.
Zweryfikowany zakup
2024-02-18

Pościel - miś na drabince

Przepiękna pościel. Piękne kolory, cudowny materiał, bardzo miła w dotyku. Polecam zakupy. Na pewno to nie był pierwszy zakup☺️

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

PUFA KUFER SKRZYNIA Z KÓŁKAMI drewniana sosnowa siedzisko 50cm MALOWANA BIAŁA

PUFA KUFER SKRZYNIA Z KÓŁKAMI drewniana sosnowa siedzisko 50cm MALOWANA BIAŁA
Wojciech B.
Zweryfikowany zakup
2024-02-15

Pufa kufer

Starannie wykonana pufa. Towar zgodny z tym, co na zdjęciach. Błyskawiczna wysyłka. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Jestem bardzo zadowolony.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 120x90 - Sowy nocą niebieskie

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 120x90 - Sowy nocą niebieskie
Bogumiła S.
2024-02-05

Pościel piękna a kolory bajeczne.Szczerze polecam zakupy w tuppi.pl

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

PUFA KUFER SKRZYNIA Z KÓŁKAMI drewniana sosnowa siedzisko 50cm NATURALNA

PUFA KUFER SKRZYNIA Z KÓŁKAMI drewniana sosnowa siedzisko 50cm NATURALNA
Wojciech B.
Zweryfikowany zakup
2024-02-05

pufa kufer skrzynia z kółkami

Przydałoby się, aby samo siedzisko było nieco lepiej obszyte po bokach, ale ogólnie jestem zadowolony z zakupu jak i szybkiej realizacji zamówienia. Otrzymany towar odpowiada temu, co jest na zdjęciach w sklepie.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel 120x90 z ochraniaczem i wypełnieniami do łóżeczka 120x60 - zebra żyrafa niebieska

Pościel 120x90 z ochraniaczem i wypełnieniami do łóżeczka 120x60 - zebra żyrafa niebieska
Marta Z.
Zweryfikowany zakup
2024-01-31

Pościel mięciutka, super jakość! Spełniła moje oczekiwania. Poszewki na pościel świetnej jakości. Bawełniane, nie śliskie! Serdecznie polecam:)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel 120x90 z ochraniaczem i wypełnieniami do łóżeczka 120x60 - miś przyjaciel szary

Pościel 120x90 z ochraniaczem i wypełnieniami do łóżeczka 120x60 - miś przyjaciel szary
Zdzisław B.
Zweryfikowany zakup
2024-01-28

Szybko, sprawnie, bezproblemowo.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Rożek niemowlęcy Bawełna 100%, 80x80cm - miś przyjaciel szary

Rożek niemowlęcy Bawełna 100%, 80x80cm - miś przyjaciel szary
Zdzisław B.
Zweryfikowany zakup
2024-01-28

Pościel dla niemowlaka.

Szybko, sprawnie, bezproblemowo.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 120x90 - Szary gwiazdozbiór na białym tle

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 120x90 - Szary gwiazdozbiór na białym tle
EWELINA P.
Zweryfikowany zakup
2024-01-22

Bardzo zadowolona!

Szybka wysyłka zamówienia! Pościel delikatna w dotyku, dobrze odszyta, produkt zgodny z opisem. Polecam!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel 120x90 z ochraniaczem i wypełnieniami do łóżeczka 120x60 - biały gwiazdozbiór na szarym tle

Pościel 120x90 z ochraniaczem i wypełnieniami do łóżeczka 120x60 - biały gwiazdozbiór na szarym tle
EWELINA P.
Zweryfikowany zakup
2024-01-22

Bardzo zadowolona!

Bardzo ładnie odszyta, materiał przyjemny w dotyku. Zdjęcia ze strony pokrywają się z produktem w rzeczywistości. Szybka realizacja zamówienia!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel 120x90 do łóżeczka 120x60 poszewki z wypełnieniem - miś przyjaciel szary

Pościel 120x90 do łóżeczka 120x60 poszewki z wypełnieniem - miś przyjaciel szary
Danuta O.
Zweryfikowany zakup
2024-01-04

Pościel

Pościel do łóżeczka bardzo ładna , dobry materiał,przyjemny w dotyku.Jestem zadowolona z zakupu.Polecam, pościel jak i inny asortyment godny uwagi.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Suchy basen z kulkami 90x40 cm - Las - 200 piłeczek

Suchy basen z kulkami 90x40 cm - Las - 200 piłeczek
Martyna Ż.
Zweryfikowany zakup
2023-12-24

Super produkt, polecam. Wysyłka ekspresowa. Bardzo dobry kontakt.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 120x90 - Błękitny w białe chmurki z drabinką

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 120x90 - Błękitny w białe chmurki z drabinką
Anna S.
Zweryfikowany zakup
2023-12-05

Błękitny w białe chmurki

Wzór i kolor pościeli zgodny ze zdjęciem poglądowym. Wygląda super.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 120x90 - Zebra żyrafa beżowa

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 120x90 -  Zebra żyrafa beżowa
Anna S.
Zweryfikowany zakup
2023-12-05

Zebra Żyrafa

Wzór i kolor pościeli zgodny ze zdjęciem poglądowym. Wygląda super.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 135x100 - Miś na drabince

Pościel do łóżeczka niemowlęca dziecięca poszewki 135x100 - Miś na drabince
Iwona E.
Zweryfikowany zakup
2023-12-04

Pościel dziecięca

Pościel dobra gatunkowo, piekna grafika, jestem mega zadowolona

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel we wzorze sowy nocą niebieskie - bawełniana antyalergiczna - 135x100

Pościel we wzorze sowy nocą niebieskie - bawełniana antyalergiczna - 135x100
Joanna G.
Zweryfikowany zakup
2023-12-03

REWELACJA ! Pościel wzór sówki nocą - niebieska

Super pościel, przepiękny wzór i kolor. Jestem bardzo zadowolona. Napewno zakupie kolejny komplet.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pościel 120x90 do łóżeczka 120x60 poszewki z wypełnieniem - zebra żyrafa róż

Pościel 120x90 do łóżeczka 120x60 poszewki z wypełnieniem - zebra żyrafa róż
Agnieszka W.
Zweryfikowany zakup
2023-12-01

Pościel śliczna, z pewnością to nie ostatni zakup u tego dostawcy

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Suchy basen z kulkami 90x40 cm - Dino - 400 piłeczek

Suchy basen z kulkami 90x40 cm - Dino - 400 piłeczek
Anna W.
Zweryfikowany zakup
2023-11-23

Petarda!!!

Chrześniak nie chce w ogóle wychodzić z basenu 😀 Ten zakup to strzał w 10!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Prześcieradło do łóżeczka 120x60 z gumką JERSEY białe

Prześcieradło do łóżeczka 120x60 z gumką JERSEY białe
Sylwia D.
Zweryfikowany zakup
2023-11-20

Polecam

Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Kołdra i poduszka do łóżeczka Wypełnienie 120x90, Mikrofibra

Kołdra i poduszka do łóżeczka Wypełnienie 120x90, Mikrofibra
Sylwia D.
Zweryfikowany zakup
2023-11-20

Polecam

Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie